Wij wensen onze leden en hun familie warme en gezellige kerstdagen en we hopen dat 2015 voor iedereen een jaar vol vreugde mag worden.

Kerstfeest op 11 december

Ons kerstfeest gaat door op donderdag 11 december in het Schermershuis. Ons feest wordt opgeluisterd door het kwartet Voqu'Art met een nieuw programma zodat we volop kunnen genieten van de kerstsfeer. We komen samen voor het aperitief om 17u15. Daarna genieten we van een heerlijk 3–gangen dinertje. Het aperitief, wijn, water en koffie zijn in het diner inbegrepen. De prijs voor deze kerstavond bedraagt € 35 alles inbegrepen. Het feest is enkel voor leden. Inschrijven: vóór dinsdag 2 december, onder gesloten omslag met naam erop, in de bus bij M. De Witte, Meistraat 21 bus 53 of per overschrijving.

Berliner Luft in de Opera op 15 januari

Op donderdag 15 januari 2015 zetten we, met diegenen die ingeschreven hebben, ons nieuwe jaar in op een muzikaal swingende wijze met een middagconcert "Das ist die Berliner Luft", in de foyer van de opera om 12u30. De deuren gaan open om 12 uur en er zijn geen voorbehouden plaatsen. Zorg er dus voor goed op tijd te zijn. 

Brueghelland in Lier op 24 febuari

Op dinsdag 24 februari om 14u bezoeken we in Lier de "Brueghelland" tentoonstelling. Nadere gegevens volgen, maar hou de datum alvast vrij.

Lidmaatschapsgeld

Na een geslaagd werkjaar komen wij weer aankloppen om het lidmaatschap voor 2015 te hernieuwen. Het lidgeld bedraagt 20 euro voor een gans jaar. Gelieve in te schrijven vóór woensdag 31 december, onder gesloten omslag met naam erop, in de bus bij M. De Witte, Meistraat 21 bus 53 of per overschrijving. (NVDR: dikke proficiat voor de Vrouwenbeweging.)

Geen feed gevonden