*** Koud en Warm buffet ***

*** Desserten buffet ***

De maaltijd wordt geserveerd in de benedenzaal van het Schermershuis, Schermersstraat 11,
om 13 uur. Hierna kan U rustig natafelen bij een drankje.

De opbrengst van het diner helpt ons een deel van de werkingskosten van het parochiaal centrum te dragen. Kan U niet aanwezig zijn, maar U wenst niettemin het parochiecentrum te steunen met een gift, dan mag U deze overdragen via onderstaand rekeningnummer.

Om in te schrijven houd U best rekening met het volgende:
De zaal is beperkt tot 100 zitplaatsen. De inschrijvingen worden gestopt wanneer dit aantal bereikt is.
Mensen welke wij, omwille van deze beperking, dienen te weigeren wordt het bedrag teruggestort.

Uw inschrijving dient uiterlijk op 3 mei 2017 binnen te zijn, hierna worden er geen meer aanvaard.

Uw inschrijving is slechts geldig na betaling of storting van het verschuldigde bedrag, en tevens
inzending of afgifte van deze ingevulde strook.

U kan deze strook bezorgen in de sacristie, in de brievenbus van het Schermershuis of aan J.Adriaenssens, Bervoetstraat 39, 2000 Antwerpen

Eventuele storting dient te gebeuren op rekening IBAN BE15 0017 9148 6330 op naam van het schermershuis en met als mededeling "sint-jorisdiner 2017" of "vrijwillige bijdrage".