Zoals u wellicht weet heeft ons PAROCHIE SOCIAAL een vaste plaats gevonden in de welzijnszorg voor de sukkelaars in onze stad.

Sinds 2011 wordt er in onze pastorie geluisterd naar de grote en kleine zorgen van een honderdtal mensen, die hier al pratend hun waardigheid terugvinden.

Het team vrijwilligers van PAROCHIE SOCIAAL – ook gekend als ONTHAAL SINT-JORIS – wil ook dit jaar, ieder van hen, een kleine attentie als Kerst- en Nieuwjaarsgeschenk meegeven. Net als vorig jaar denkt Lieve aan eenvoudige producten voor lichaamshygiëne, zoals tandpasta, tandenborstel, zeep, shampoo, douche gel…

Vanaf volgend weekend 16 en 17 december zullen achteraan in de kerk manden staan, waar u uw bijdrage aan deze actie in natura kan afgeven. Nu de meeste winkels en supermarkten promoties 2 voor 1, of tweede aan ½ prijs aanbieden, krijgt u een unieke kans tot een zeer concrete en directe bijdrage .

NIET VERGETEN :

Kom naar de volgende vieringen met gevulde diepe zakken.

De manden zullen ook met Kerstmis en met de viering op oudejaarsdag in onze kerk staan. Een omslag met daarin uw bijdrage in contanten is uiteraard ook welkom.