Op 5 mei om 13.00 uur houden we in het Schermershuis (Schermersstraat 11) ons jaarlijks parochiediner. Er is een koud en warm buffet voorzien en ook een dessertenbuffet.

We combineren het aangename met het nuttige. De opbrengst van het diner dient om de werkingskosten van het Schermershuis te helpen financieren. U kan inschrijven door ten laatste op 28 april € 40 per deelnemer over te schrijven naar het rekeningnummer BE15 0017 9148 6330. U kan desgewenst aangeven met wie u de tafel wenst te delen. Inschrijvingsformulieren zijn ook beschikbaar in de kerk of langs deze schakel. Indien u niet deelneemt, maar toch de werking het Schermershuis wenst te steunen, kan u een vrije bijdrage storten op het vermelde rekeningnummer.