Gedurende meer dan twintig jaar was Steven Geukens de hoofdredacteur voor de editie van onze Sint-Jorisparochie in KERK&leven. Hij heeft dat steeds met veel overgave gedaan. We herinneren ons vooral zijn talrijke eigen bijdragen, vaak gebracht met onderkoelde - mag ik zeggen typisch Britse - humor? Het is zijn handelskenmerk. Steven is al enkele jaren op pensioen en heeft te kennen gegeven dat hij zijn opdracht als hoofdredacteur wenst door te geven. Paul Delabastita heeft deze opdracht aanvaard vanaf de publicatie op 2 oktober. Steven blijft zich evenwel inzetten als mederedacteur en blijft ook publiceren. Paul is zeker niet de meest begenadigde schrijver van pastorale bijdragen, maar hij heeft in zijn hoedanigheid als webmaster wel een goed overzicht op de Sint-Joriskalender.

Bijdragen of voorstellen voor KERK&leven kunnen steeds doorgestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Die komen dan aan bij zowel Steven als Paul.