De abonnenten van KERK&leven hebben normaal in hun brievenbus een uitnodiging ontvangen om hun abonnement te vernieuwen voor het jaar 2020.

Er zijn meerdere redenen om dit te doen.

In de eerste plaats biedt dit de mogelijkheid om op de hoogte gebracht te worden en verslag te ontvangen van alle activiteiten in Sint-Joris: doopsels, uitvaarten, liturgische vieringen, feesten, uitstappen, concerten, tentoonstellingen, museumnachten, activiteiten in de verenigingen, enzovoort. Er zijn ook de wekelijkse bezinningsteksten of commentaren bij de lezingen van de zondag.

Een tweede reden is dat je langs KERK&leven ook te weten komt wat er in onze zusterparochies van de stadskern Antwerpen leeft.

Zeker niet te versmaden zijn de vaste rubrieken: "op de voorgrond", "wat denkt u", "klapstoel", "kerk en mensen", "cultuur", "buitenland", "bisdom Antwerpen", "lezingen en commentaar" en "bondig".

Er zijn vele redenen dus om uw abonnement te hernieuwen of (opnieuw) abonnent te worden.

Indien u op dit ogenblik geen abonnent van KERK&leven bent, kan u dit worden:

• door overschrijving van een bedrag van € 40
  • op naam van "parochiale werken kathedraal OLV"
  • naar bankrekening BE97 7360 0144 3849
  • met vermelding K EN L 2020 + uw naam en uw adres.

Paul Delabastita - redacteur voor Sint-Joris.