Beste parochianen en gelovigen.

Op 29 oktober is het de eerste zondag van de Advent.

Onder meer normale omstandigheden zouden we rond deze periode de jaarlijkse Adventskalender aanbieden in onze kerk op het einde van de vieringen. Omwille van de lockdown is dat niet mogelijk. We bieden jullie evenwel een alternatief aan. Jullie kunnen de Adventskalender van dit jaar bestellen en per brievenpost thuis laten leveren.

Hoe werkt dat? Heel eenvoudig: stort een bedrag van € 5 (dat is inclusief de portkosten) op de rekening van de Sint-Joris-Antwerpen vzw met de mededeling "Adventskalender 2020". Het rekeningnummer is BE63 0001 0014 3608.

Beter nog: breng Paul (secretariaat@sint-jorisparochie.be of 03 237 28 30) op de hoogte van je bestelling. Hij zorgt er dan voor dat je binnen de drie werkdagen je kalender ontvangt.