Beste parochiaan of gelovige verbonden met de Sint Joriskerk.

Sedert 2 januari worden in de Sint-Joriskerk opnieuw litugische diensten aangeboden, evenwel met maximaal 15 aanwezigen (exclusief de voorganger, de lector, de koster, de organist en de steward). Lees hier hoe u zich kan registreren om deel te nemen.

U kan uw voorkeuren om deel te nemen aan de vieringen in Sint-Joris gedurende de maand februari invullen langs dit online formulier. Het vergt slechts één minuut tijd en het bespaart het secretriaat een hoop werk.

Eventueel kunt u ook deze doorsturen naar het e-adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoneren naar Paul Delabastita op het nummer 03 237 28 30 (enkel op woensdag tussen 9 en 11 uur).

Een gedrukte versie van dit formulier wordt ter beschikking gesteld aan de ingang van de kerk voor deze kerkgangers die we niet langs e-wegen kunnen bereiken.

In de laatste gevallen vult het secretariaat het digitale formulier voor u manueel in.

Het secretariaat verzamelt de gegevens en bevestigt op de vrijdag voor elk weekend welke 15 personen uitgenodigd worden.

Opgelet: indien u met meerdere personen wenst deel te nemen, dient voor elke persoon een apart deelnameformulier ingevuld te worden.