Dit jaar biedt Sint-Joris opnieuw een volledig programma aan tijdens de Goede Week.

• Op zaterdag 27 maart, de zaterdag voor Palmzondag, gaat E.H. Hugo Dierick voor.
  • Op Palmzondag, 28 maart, gaat E.H. Jef Smits voor.
  • De pastoraal heeft er voor gezorgd dat er voldoende palmtakjes zullen zijn voor iedereen.
  • Op dinsdag 30 maart om 19 uur is er een verzoeningsviering die voorgegaan wordt door E.H. Bruno Aerts.
  • Op Witte Donderdag 1 april om 18 uur gaat E.H. Bruno Aerts voor in een eucharistieviering, samen met diaken Frank Morlion.
  • Op Goede Vrijdag 2 april om 15 uur leidt diaken Frank Morlion de kruisweg in onze kerk.
  • Op zaterdag 3 april om 20 uur houden we een Paaswake in onze kerk. E.H. Bruno Aerts gaat voor.
  • En ten slotte, op Paaszondag 4 april gaat E.H. Hugo Dierick voor in de Paasmis.

Registreren kan langs dit online formulier.