We wensen jou - en hen die jou omringen
het aller beste voor het nieuwe jaar
geluk in grote en in kleine dingen
maar bovenal: gelukkig met elkaar!

In januari

Op donderdag 15 januari 2015 zetten we, met diegenen die ingeschreven hebben, ons nieuwe jaar in op een muzikaal swingende wijze met een middagconcert "Das ist die Berliner Luft", in de foyer van de opera om 12.30 uur. De deuren gaan open om 12 uur en er zijn geen voorbehouden plaatsen. Zorg er dus voor goed op tijd te zijn.

In februari

Op dinsdag 24 februari om 14 uur bezoeken we in Lier de tentoonstelling "Brueghelland Hoge Horizon" in het Stedelijk Museum aan de Florent Van Cauwenbergstraat 14. 'Hoge Horizon' is een tentoonstelling rond de beeldtaal van Brueghel, zijn tijdgenoten en die van hedendaagse kunstenaars. We krijgen dan ook originele Bruegels te zien naast werk van tijdgenoten, en werk van hedendaagse kunstenaars geïnspireerd op Bruegels onderwerpen. Na het bezoek aan de tentoonstelling kunnen we nog napraten bij een koffie in brasserie "Het Moment". Diegenen die met de bus mee naar Lier gaan komen samen aan Nationale Bank om 12.15 uur. We nemen dan samen om 12.25 uur tram 7 richting Mortsel Gemeenteplein en nemen daar bus 90 richting Lier waar we om 13.23 uur aankomen op de markt. Samenkomst in Lier aan het museum om 13.50 uur.

De deelname in de kosten bedraagt € 8 (€ 5 voor Vrienden van het Museum van Schone Kunsten van Antwerpen die hun lidkaart bijhebben!). Inschrijven voor donderdag 19 februari per overschrijving of onder gesloten omslag met naam erop, in de bus bij M. De Witte, Meistraat 21 bus 53.

In maart

Op donderdag 5 maart bezoeken we om 14 uur "Huize Bayt al-Andaluz", een historisch pand in Berchem gebouwd in de Spaans-Moorse stijl. Hou deze datum alvast vrij voor dit bezoek aan Andalusië in Antwerpen.

Parochienieuws

Op zondag 11 januari heeft na de misviering van 11 uur rond 11.45 uur de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats. Iedereen is van harte uitgenodigd.
Op zaterdag 7 februari worden er weer pannenkoeken gebakken in het Schermershuis ten bate van de bloemenversiering in de St.-Joriskerk. U, Uw kinderen en Uw kleinkinderen zijn daarvoor van harte uitgenodigd. De pannenkoeken worden opgediend van 14 tot 17.30 uur.