Stravinsky en het verhaal van de soldaat

Op donderdag 23 april om 14.00 uur gaan we luisteren naar “L’histoire du soldat” van Igor Stravinsky....

 Het muziekensemble Cascophil speelt voor ons deze mooie muziek en daarbij vertelt Kurt Van Eeghem ons het verhaal van de soldaat en zijn pact met de duivel. Het concert gaat door in het Cultuurcentrum van Deurne in de Frans Messingstraat 36 in Deurne. Prijs € 6 (inclusief koffie en gebak). Ook de partners zijn van harte welkom. Inschrijven kan voor maandag 23 maart met een overschrijving of onder gesloten omslag met naam erop in de bus bij L. Lehembre, Frankrijklei 88 bus 1.

We verzamelen om 13.00 uur aan de hoek van de Frankrijklei/Meir bij café Des-Arts. We nemen dan tram 5 richting Wijnegem. We stappen af aan de halte ‘Clara Snellings’ (ca.13:32) en wandelen nog 300 m. tot aan het Cultuurcentrum.

450-jarig stadhuis

Op dinsdag 19 mei bezoeken we van 13.00 uur tot 15.00 uur ons 450 jaar oude stadhuis. Met een gids werpen we een blik in de ziel van een levend monument. Nadere informatie volgt later.

Aquagym

Het bestuur van de vrouwenbeweging wil de leden ervan op de hoogte brengen dat na 45 jaar het aquagymmen vanaf volgend jaar niet meer door de vrouwenbeweging zal georganiseerd worden. We willen graag de dames die voor de goede gang van zaken instonden en in het bijzonder mevr. Schaerlaekens van harte bedanken voor hun inzet.

Geen feed gevonden