In november

Op donderdag 26 november is er om 14.00 uur in het Schermershuis een gezellig samenzijn. Mevr. Maria Knapp geeft ons een voordracht (met beamer) met als thema "Antwerpse retabels vertellen het kerstverhaal". De dia's zijn genomen bij de prachtige retabeltentoonstelling in 1993 bij de opening van de gerestaureerde kathedraal. We sluiten deze namiddag af met een koffie met gebak. Deelname in de kosten: € 9,00 voor leden en € 11,00 voor niet-leden. Inschrijven: vóór donderdag 19 november, onder gesloten omslag met naam erop, in de bus bij M. De Witte, Meistraat 21 bus 53 of per overschrijving. Ook de partners zijn welkom op deze voordracht.

In december

Op woensdag 9 december om 17.30 uur gaat ons kerstdinertje door in het Schermershuis. Het wordt opgeluisterd door het vocaal ensemble "Ootresjoos" die een selectie van kerstliederen brengen. We krijgen een aperitief, voorgerecht, hoofdschotel en dessert, dranken bij de maaltijd en koffie voor de prijs van € 40,00. Inschrijven: vóór dinsdag 1 december, onder gesloten omslag met naam erop, in de bus bij M. De Witte, Meistraat 21 bus 53 of per overschrijving.

In januari

Op donderdag 14 januari bezoeken we in de voormiddag de atelierflat van de schilder Jozef Peeters. Hij maakte van zijn flat een waar driedimensionaal schilderij. Zeker niet te missen! Noteer de datum alvast in uw agenda.

In februari

Op vrijdag 26 februari gaan we naar Amuz in de Kammenstraat voor een middagconcert door een ensemble van de Munt: een strijktrio aangevuld met fluit. Ze spelen werk van Wolfgang Amadeus Mozart, Ludwig van Beethoven en Ferdinand Ries. Voor wie nog wil napraten is een lunch voorzien. Water, koffie of thee en dessert zijn inbegrepen in de prijs. De deuren gaan open om 11.30 uur. Het concert begint om 12.00 uur en duurt tot 13.00 uur. Ook partners en niet-leden zijn van harte welkom. Prijs: alleen concert €10,00 concert en lunch € 33,00. Om administratieve redenen moeten wij de inschrijvingen afsluiten op 31 december dus inschrijven vóór donderdag 31 december, onder gesloten omslag met naam erop, in de bus bij M. De Witte, Meistraat 21 bus 53 of per overschrijving.

Verenigingsnieuws

Na een succesvol jaar vragen wij om uw lidmaatschap voor 2016 te hernieuwen door het storten van € 25,00 op de rekening onderaan de brief of onder gesloten omslag met naam erop, in de bus bij M. De Witte, Meistraat 21 bus 53. Mogen we u dringend verzoeken dit te regelen vóór donderdag 31 december.

Familienieuws

We feliciteren mevr. Mathijssens met het 50 jarige jubileum van haar echtgenoot als kapelheer in de Kapel van Onze Lieve Vrouw.

Onze oprechte deelneming gaat naar de heer en mevr. Verhaegen-Beyers bij het overlijden van hun zoon.

Geen feed gevonden