Op zondag 16 december 2018 vindt een bijzonder kerstconcert plaats in onze kerk. Er worden mooie klassieke en populaire kerstliederen gezongen en aria's.

De uitvoerders zijn:

• Helga Van Campenhout (sopraan);
  • Peter Ickx (altus);
  • het koor cappella di albero;
  • Een jongerenkoor uit de academies van Boom en Meise;
  • Het instrumentaal ensemble Arsace (Arsace Consort).

De dirigent is Dimitry Goethals.

Meer informatie en reservatie langs http://provoce.be.

Op 21 oktober 2018 viert de Kapel van O.L.V. van het Kasteel haar jaarlijks feest. Het betreft een bijzondere gebeurtenis waarbij het 25 jarige jubileum gevierd wordt van vijf kapelheren. Het ensemble vocaMuze zorgt er voor dat dit een echte artiestenmis wordt. U kan het muzikale programma afladen langs deze schakel.

De nieuwsbrief editie oktober 2018 van de vrouwenbeweging kan afgeladen worden langs deze schakel.

Elke tweede donderdag van de maand vindt er een jongerenavond in de Sint-Joriskerk in Antwerpen plaats. Welkom!

Elke tweede donderdag van de maand komen we samen om eucharistie te vieren, door en voor jongeren. Samen inzingen, vieren, eten en nababbelen met een glaasje. De kracht zit 'm in de eenvoud en de vreugde. Wij zijn er allemaal, jij komt toch ook?

Meer informatie over dit project vindt u op deze webpagina.

Vanaf 14 september tot en met 19 december en vanaf 9 januari tot en met 6 maart komt de werkgroep OMG iedere woensdag om 11.00 uur samen in de weekkapel van onze Sint-Joriskerk voor een moment van gebed en bezinning. Nadien vinden de samenkomsten (opnieuw) plaats in de kathedraal.

Take me to church

Stalker, het avontuurlijke collectief achter Leave Us At Dawn en de Mechelsepleinfeesten, brengt een eigen interpretatie van de klassieke misdiening. In de prachtige setting van de Sint-Joriskerk neemt spelleider, acteur en muzikant Hans Van Cauwenberghe je vier avonden mee op zoektocht naar eigentijdse draken.