Wij nodigen u uit om uw abonnement op KERK&leven te hernieuwen of om nieuwe abonnent te worden.

Er zijn meerdere redenen om dit te doen.

In de eerste plaats biedt dit de mogelijkheid om op de hoogte gebracht te worden en verslag te ontvangen van alle activiteiten in Sint-Joris: doopsels, uitvaarten, liturgische vieringen, feesten, concerten, tentoonstellingen, museumnachten, activiteiten in de verenigingen, enzovoort. Er zijn ook de wekelijkse bezinningsteksten of commentaren bij de lezingen van de zondag.

Een tweede reden is dat je langs KERK&leven ook te weten komt wat er in onze zusterparochies van de stadskern Antwerpen leeft.

Zeker niet te versmaden zijn de vaste rubrieken: "op de voorgrond", "wat denkt u", "klapstoel", "kerk en mensen", "cultuur", "buitenland", "bisdom Antwerpen", "lezingen en commentaar" en "bondig".

U (her-)abonneert als volgt:

• door overschrijving van een bedrag van € 45 (dat is minder dan de prijs van een postzegel per week!)
  • op naam van "parochiale werken kathedraal OLV"
  • naar bankrekening BE97 7360 0144 3849
  • met vermelding KERK EN LEVEN 2021 - JORIS.